[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Заради теб

Наличност: На склад

12,00 лв.
ИЛИ
Заради теб


Информация

Издател: Плеяда
Издадена: 2010
Брой страници: 280
Размер: 13.00x20.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789544093037

Описание

Съдбата ги свързва, съдбата може да ги раздели!

" ...Тя продължи да чете на глас:
" Аманда се задължава да се премести в къщата. Разрешава й се да използва червената спалня за себе си и синята - за сина си. Забранява й се да влиза в бялата стая, освен ако не се омъжи..."

Аманда Седжуик е самотна майка и едва свързва двата края. За нищо на света не би се обърнала за помощ към състоятелния си баща; иска от него само обич, но така и не я получава.
След смъртта му животът й се преобръща. Внезапно Аманда се превръща в богата наследница. Само че в завещанието ексцентричният богаташ е заложен капан - тя е длъжна да спази наглед безсмислените условия, иначе губи всичко.
Итън Блек е онзи, който ще следи за стриктното изпълнение на изискванията. Той се съгласява да изпълни последната воля на богаташа само защото му е задължен. Иначе до края на живота си не би стъпил в Ню Йорк - града, свързан с толкова болезнени спомени след трагичната смърт на бременната му жена.
В задълженията му обаче не влиза влюбването в Аманда. Нито необходимостта да рискува живота си заради нея. А рискът е голям, защото някой я дебне.
И часът на покушението неумолимо наближава...


Джанел Тейлър (род. 1944) публикува първия си роман през далечната вече 1981 г. Тя е авторка на десетки романи, групирани в няколко поредици, а също и на много разкази.


Вижте още