[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Травматология на любовта

Наличност: На склад

12,00 лв.
ИЛИ
Травматология на любовта


Информация

Издател: Колибри
Издадена: 2010
Брой страници: 168
Размер: 13.00x20.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789545298141

Описание

"Травматология на любовта" е не просто книга, а ръководство за действие в любовното изкуство, предназначено за онези, които търсят обич, за страдащите от любов или от нейното отсъствие, за хората, които не приемат любовта като даденост, а като отговорност. В това забавно и поучително четиво, изпъстрено с писма на читатели и коментари към тях, влюбените от всички възрасти ще намерят отговор на най-съкровените си въпроси, а изтерзаните от несподелена любов – мехлем за раните си.

Владимир Леви (1938), световноизвестен психотерапевт и писател, печели доверието на поколения читатели със своята "конкретна психология", както я нарича той самият: практични и ясни съвети за всеки как да вникне в проблемите си, какво може да промени в живота си и кое как да предотврати.

Благодарение на дългогодишната си активна психотерапевтична практика авторът се опира на действителни случаи от живота и с достъпни и разумни препоръки представя света на човешките отношения и самопознанието. Произведенията му се ползват с огромен успех в Русия и са преведени на 25 езика. Сред най-известните са: "На лов за мисълта. Записки на психиатъра", "Изкуството да бъдеш себе си", "Изкуството да бъдеш различен", "Аз и ние", "Нестандартното дете", "Как се възпитават родители, или Новото нестандартно дете".

Може да се интересувате и от следните продукти

Защо мъжете се женят за кучки

Защо мъжете се женят за кучки

12,00 лв.
Мъжете си падат по кучки

Мъжете си падат по кучки

12,00 лв.
МИЛЕНИУМ: Мъжете, които мразеха жените

МИЛЕНИУМ: Мъжете, които мразеха жените

16,00 лв.
 

Вижте още