[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Травматология на любовта

Наличност: На склад

12,00 лв.
ИЛИ
Травматология на любовта


Информация

Издател: Колибри
Издадена: 2010
Брой страници: 168
Размер: 13.00x20.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789545298141

Описание

"Травматология на любовта" е не просто книга, а ръководство за действие в любовното изкуство, предназначено за онези, които търсят обич, за страдащите от любов или от нейното отсъствие, за хората, които не приемат любовта като даденост, а като отговорност. В това забавно и поучително четиво, изпъстрено с писма на читатели и коментари към тях, влюбените от всички възрасти ще намерят отговор на най-съкровените си въпроси, а изтерзаните от несподелена любов – мехлем за раните си.

Владимир Леви (1938), световноизвестен психотерапевт и писател, печели доверието на поколения читатели със своята "конкретна психология", както я нарича той самият: практични и ясни съвети за всеки как да вникне в проблемите си, какво може да промени в живота си и кое как да предотврати.

Благодарение на дългогодишната си активна психотерапевтична практика авторът се опира на действителни случаи от живота и с достъпни и разумни препоръки представя света на човешките отношения и самопознанието. Произведенията му се ползват с огромен успех в Русия и са преведени на 25 езика. Сред най-известните са: "На лов за мисълта. Записки на психиатъра", "Изкуството да бъдеш себе си", "Изкуството да бъдеш различен", "Аз и ние", "Нестандартното дете", "Как се възпитават родители, или Новото нестандартно дете".

Може да се интересувате и от следните продукти

МИЛЕНИУМ: Мъжете, които мразеха жените

МИЛЕНИУМ: Мъжете, които мразеха жените

16,00 лв.
Защо мъжете се женят за кучки

Защо мъжете се женят за кучки

12,00 лв.
Мъжете си падат по кучки

Мъжете си падат по кучки

12,00 лв.
 

Вижте още