[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Тайната на сродните души

Наличност: На склад

11,95 лв.
ИЛИ
Тайната на сродните души


Информация

Издател: Хермес
Издадена: 2010
Брой страници: 200
Размер: Не
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789542608653

Описание

Питали ли стe се някога какво е нужно, за да намерите голямата любов? Мечтаете ли да имате партньор, който да ви обича, цени и обожава?
        „Тайната на сродните души” ще ви покаже как да поемете контрола над любовния си живот, като използвате Закона за привличането. Според древната формула Вселената е така устроена, че ни изпраща хора и обстоятелства, които съответстват на вътрешните ни убеждения. Ако не вярвате, че ще намерите идеалния партньор, най-вероятно така и ще стане. Ако обаче сте убедени, че този човек не само съществува, но и също ви търси, истинската любов ще се появи в живота ви.
       Техниките, ритуалите и напътствията, които ще откриете на тези страници, ще ви покажат как да подготвите душата, ума, тялото и дома си за любовта, за която копнеете. Защото обичта към другите минава първо през обичта към себе си. Не бива да очакваме, че сродната душа е рицар на бял кон, който ще дойде да ни спаси от самите нас, ще реши финансовите ни проблеми и ще излекува раните ни. Сродната душа е човек със сходни вкусове и интереси, с когото да споделим един пълноценен и щастлив живот.

Това е книга, която ще ви вдъхнови и ще ви поведе на едно магическо пътуване, където да срещнете истинската любов.


Дийпак Чопра

Вижте още