[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Синове на съдбата

Наличност: На склад

11,99 лв.
ИЛИ
Синове на съдбата


Информация

Издател: Бард
Издадена: 2003
Брой страници: 528
Размер: 12.70x20.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789545854743

Описание

“Целият ни живот може да се промени от внезапни решения, често пъти взети от друг.”
Признат автор на бестселъри, Джефри Арчър се завръща с увлекателен разказ за двама близнаци, които съдбата разделя, и после отново събира.
В края на четирийсетте години на миналия век в Хартфорд, щата Кънектикът, двама близнаци са разделени веднага след раждането си. Родителите - учителка и застрахователен агент, прибират от родилното своя син Нат Картрайт. Ала неговият брат близнак е откраднат и започва дните си като Флечър-Андрю Давънпорт, единствен син на мултимилионер и на неговата известна в светското общество съпруга.
Двамата братя растат, без да подозират за съществуването на другия. Нат напуска Университета на щат Кънектикът, за да участва във войната във Виетнам. Връща се като герой, дипломира се и става преуспял банкер. Междувременно Флечър е завършил Йейлския университет и се прочува като много добър адвокат по наказателни дела, а после е избран и за сенатор.
Нат и Флечър така и не се срещат дори когато се влюбват в едно и също момиче. Продължават всеки по своя път, докато съдбата не отрежда единият да бъде обвинен в убийство, което не е извършил, а другият да му стане адвокат. Последният сблъсък обаче настъпва, когато Нат и Флечър застават един срещу друг в изборите за губернатор на щата.

Може да се интересувате и от следните продукти

Шестото клеймо

Шестото клеймо

11,99 лв.
Изгубеният символ - твърда корица

Изгубеният символ - твърда корица

29,90 лв.
Шифърът на Леонардо

Шифърът на Леонардо

11,99 лв.
Плашило

Плашило

11,99 лв.

Вижте още