[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Риалити

Наличност: На склад

12,00 лв.
ИЛИ
Риалити


Информация

Издател: Ера
Издадена: 2010
Брой страници: 192
Размер: 13.00x20.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789543891030

Описание

Сатира за фалшивите ценности и разрушителните амбиции на съвременното общество

Сградата на аржентинска телевизия е атакувана от терористичен отряд. Взети са заложници. Но петима от тях нямат представа какво се случва. Те са финалисти в "Биг Брадър" и контактът им с външния свят вече е изцяло под контрола на терористите.
Целта на похитителите е да покажат упадъка и порочните нрави на съвременното общество, като манипулират участниците в шоуто. Финалистите са принудени да проявят най-низките си страсти. Но са готови на всичко, за да спечелят…
Същото важи и за продуцентите, които се борят за все по-висок рейтинг. Измислица и реалност се сливат на екрана. Милиони зрители стават свидетели на скандални признания и прояви на насилие.
В крайна сметка невинни няма...

Динамична и провокативна, тази майсторски написана сатира разобличава фалшивите ценности и разрушителните амбиции на съвременното общество. Най-опасното оръжие в днешния свят се оказва манипулацията на масмедиите, а моралът на модерния човек е поставен под съмнение. Въпросът е колко далеч сме в действителност от тази предполагаема фикция...
Серхио Бисио е писател, поет, драматург и сценарист. Той е един от най-талантливите съвременни аржентински творци, носител на международни награди.

Вижте още