[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Рецепти към системата минус 60

Наличност: На склад

11,95 лв.
ИЛИ
Рецепти към системата минус 60


Информация

Издател: Хермес
Издадена: 2010
Брой страници: 304
Размер: 13.00 х 20.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789542609285

Описание

Първата книга на Екатерина Мириманова – „Системата Минус 60”, предизвика огромен интерес сред желаещите да отслабнат. След дългогодишна борба с наднорменото тегло авторката създава собствен метод и успява да свали 60 кг за година и половина, без да се подлага на строги лишения. Системата Минус 60 е помогнала на хиляди хора да свалят излишните килограми по здравословен начин.
        Основното правило на метода гласи, че на закуска може да се консумира всичко, но на обед и вечеря трябва да се спазват определени ограничения. Макар следването на тези ограничения да не предполага особени трудности, Екатерина изготвя за последователите на системата книга с рецепти. Включените в сборника ястия биха допаднали както на почитателите на традиционните гозби, така и на ценителите на екзотичната кухня. Предложените рецепти са лесни и бързи за приготвяне, добавени са и различни варианти за приготовление.
        Независимо дали сте начинаещи готвачи, или просто се чудите как да разнообразите ежедневното си меню, тази книга ще ви помогне да отслабнете, като похапвате вкусни ястия, съобразени с принципите на системата Минус 60.

Вижте още