[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Подсъзнанието може всичко

Наличност: На склад

12,99 лв.
ИЛИ
Подсъзнанието може всичко


Информация

Издател: Феникс Дизайн
Издадена: 2005
Брой страници: 148
Размер: 14.00x20.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9799548890167

Описание

През 1978г. Кехоу започва да преподава програма, която е разработил относно невероятната сила на мисълта и как да я насочим в наша полза. Създадено като методика, обучението ясно очертава смела стратегия за това как да променим личния си живот, работа и общество като впрегнем вътрешните си сили. Феноменалният успех на неговите лекции се разраства и буквално обхваща целият свят. Кехоу лично представя системата "Подсъзнанието може всичко" в страни като Канада, САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Намибия и Русия.


 "Комбинацията на невероятните методики на Джон Кехоу, съчетаните изключителните природ дни дадености и минерални извори на България, е уникална по отношение на физическото и психическото здраве на нацията!"


Пламен Ботев, председател на Национална Балнеотуристическа Федерация


 "В изключително синтезиран и добре обработен формат е Събрано огромно количество информация. Книга за всеки българин. Книга, предлагаща успешна методика, която да накара и "най-големия неверник да повярва в собствените си сили и възможности. Книга, в която няма нищо излишно. Препоръчвана като настолна книга за всеки мой клиент. "


Мадлен Алгафари

Вижте още