[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Освободи се от отровите

Наличност: На склад

12,00 лв.
ИЛИ
Освободи се от отровите


Информация

Издател: Ентусиаст
Издадена: 2010
Брой страници: 240
Размер: 13.00x20.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789548657280

Описание

"Освободи се от отровите" предлага лесен и най-важното – здравословен начин да преобразите тялото си, да освободите организма си от стреса, да повишите жизнената си енергия. Тя ще ви помогне да се преборите с ужасния целулит, да отслабнете, но да запазите тонуса си и да се чувствате чудесно в новото си тяло без токсини.

С помощта на ефективната и изпитана програма за детоксикация на Джейн Скривнър, диетолог с дългогодишна практика, ще постигнете всичко това без драстични диети и лишения, а чрез балансиран режим и пълноценен начин на хранене и живот. Програмата за детоксификация на Скривнър се изпълнява в рамките на 30 дни, като първите резултати са налице само след седмица и води не само до подмладяване на тялото, но и до увеличаване на имунната защита на организма.

Наред със съветите как да освободите организма си от отровите, тук ще намерите и конкретни и лесноизпълними рецепти, списъци с препоръчителни продукти, система от ежедневни физически упражнения, както и комбинация от спомагателни дейности като почистване на кожата, контрастни душове, масажи, дихателни упражнения и други ценни съвети за здравословно пречистване и енергизиране на тялото. "Освободи се от отровите" предлага всичко, което трябва да знаете, за да сте в добра форма и да имате завиден тонус.

Вижте още