[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Задачи по математика за втори клас

Наличност: На склад

3,00 лв.
ИЛИ
Задачи по математика за втори клас


Информация

Издател Учебници: Тодор Калоянов

Описание

  Съдържанието на учебното помагло е съобразено с учебната програма и възрастовите особености на учениците. Поради наличието на алтернативни учебници по математика за втори клас заглавията на темите следват учебната програма. Това позволява помагалото да се използва с всички учебници.
    Задачите са предвидени за самостоятелна работа в училище или в къщи с цел затвърдяване на усвоения материал. Подборът, подредбата и структурата им създават условие за конкретизиране и задълбочаване на знанията и уменията на учениците, както и за творческа дейност.
    Съдържанието на текстовите задачи осигурява условия за междупредметни и вътрешнопредметни връзки. Решенията се записват в редове с малки квадратчета, а под тях се отбелязва съкратено отговорът на поставения въпрос. Използвани са означения за задачите, които трябва да бъдат решени от всички ученици и за задачите за диференцирана работа.
    Учебното помагало е ориентирано към подпомагане изпълнението на държавните образователни изисквания за начално училищна възраст и допринася за добрата математическа подготовка на второкласниците.

Вижте още