[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Кой съм бил в предишния си живот? Положителни ефекти от духовната регресия

Наличност: На склад

12,99 лв.
ИЛИ
Кой съм бил в предишния си живот? Положителни ефекти от духовната регресия


Информация

Издател: Оргон
Издадена: 2010
Брой страници: 180
Размер: Не
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789549033960

Описание

Изумителни пътешествия в света на миналите животи!


 


Методът на духовната регресия позволява да си припомним наши предишни животи. Той е създаден от световноизвестния хипнотерапевт Майкъл Нютън („Пътят на душите”). Неговата най-известна ученичка и бележита специалистка Урсула Демармелс тук разказва от първа ръка за клиничните случаи при работата си с хора и илюстрира духовната страна на този вид практика, както и положителните ефекти от нея.


Всеки би се възползвал от тази книга.


 


„Страхът от смъртта обременява – съвсем явно или невидимо – почти всеки човек. Това кара животът ни да изглежда ограничен и ни внушава чувство на раздяла и безнадеждност. Връщането към предишен живот е много полезна възможност да се освободим от тази заблуда! В духовната регресия преживяваме, че някога вече сме били на Земята, че вече имаме опитност за смъртта и това реално не е краят на нашето съществуване. Когато човек го открие за себе си, съвсем естествено би пожелал да задълбочи познанията си в тази посока.”

Вижте още