[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Клюки - Живот на върха - книга 2

Наличност: На склад

15,00 лв.
ИЛИ
Клюки - Живот на върха - книга 2


Информация

Издател: Ентусиаст
Издадена: 2010
Брой страници: 336
Размер: 14.00x21.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789548657273

Описание

"Великолепен разказ за лукави девойки, страшни тайни и невероятни любовни истории, които се развиват на фона на висшето общество в Манхатън през XIX век. Годбърсън плете невидима мрежа от лъжи, задкулисни интриги и измами. Читателите ще оценят по достойнство тази забавна история за приятелства, любов, разочарования, лъжи и предателства!"
Пъблишърс Уикли

Слуховете за трагичната смърт на Елизабет Холанд – най-популярната девойката във висшето общество на Манхатън – продължават с пълна сила. Всички погледи са вперени в най-близките й хора: сестра й – Даяна, която сега е единствената надежда за спасение на разореното семейство; Хенри Скунмейкър – най-желаният ерген в Ню Йорк и годеник на Елизабет; изкусителната Пенелопи Хейс, която се подготвя да заграби всичко, което приятелката й Елизабет е оставила след себе си, включително Хенри; Лина Брод, бившата прислужница на Елизабет, която открива, че в свят, където парите и потеклото са изключително важни, слуховете са най-новата валута.

Клюките превръщат стари приятели в противници и заплашват мнозина от висшето нюйоркско общество да разбият бъдещето си заради позорно минало.

След "Лукс" в "Клюки" нищо не е по-опасно от един скандал и по-ценно от добре пазена тайна...
Очаквайте още от поредицата "Живот на върха"” – "Завист" и "Блясък".


Ана Годбърсън е родена в Бъркли, Калифорния. Завършила е колежа "Барнард". Живее в Ню Йорк със съпруга си. Повече за нея, както и за книгите от поредицата "Живот на ввърха", може да научите на www.theluxebooks.com

Вижте още