[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Карта от кости

Наличност: На склад

11,99 лв.
ИЛИ
Карта от кости


Информация

Издател: Бард
Издадена: 2002
Брой страници: 462
Размер: 12.60x20.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9545853956

Описание

Обиколете света с екип от елитни учени убийци!

Том Кланси и Дан Браун сякаш са си дали среща в този спиращ дъха трилър - първия от вълнуващата нова поредица за мисиите на Сигма, създадена от автора на “Пясъчна буря” и “Айсбергът на смъртта”


Когато богомолците, събрали се за тържествена меса в Кьолнската катедрала, срещат смъртта си от огън, който ги изпепелява отвътре, САЩ пращат на мястото екип на Сигма. Трагедията е нещо повече от палеж и масово убийство - някой е откраднал безценното съкровище, съхранявано от векове в златната мощехранителница на катедралата - костите на библейските влъхви, легендарните Трима царе.
Капитан Грей Пиърс, ново попълнение в Сигма, повежда своя екип на лов за Драконовия двор, тайно аристократично братство от алхимици, което датира още от Средновековието и се стреми към налагането на нов световен ред с помощта на обвитите в мистика кости. Екипът на Сигма тръгва по следите на лабиринт от улики - от готическите катедрали на Европа през останките от Седемте чудеса на древния свят до едно мистериозно място, където наука и религия се сливат в заплаха, невиждана от самото сътворение на вселената.

Може да се интересувате и от следните продукти

Шестото клеймо

Шестото клеймо

11,99 лв.
Шифърът на Леонардо

Шифърът на Леонардо

11,99 лв.
Цифрова крепост

Цифрова крепост

16,99 лв.
Изгубеният символ - твърда корица

Изгубеният символ - твърда корица

29,90 лв.

Вижте още