[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Лукс - Живот на върха - книга 1

Наличност: На склад

15,00 лв.
ИЛИ
Лукс - Живот на върха - книга 1


Информация

Издател: Ентусиаст
Издадена: 2010
Брой страници: 360
Размер: 14.00x21.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789548657174

Описание

"Тайни, романтика, ревност, предателство, любов и удивително исторически достоверно представяне на епохата. Изчетох "Лукс" на един дъх!"

Сесили фон Зигесар, автор на "Клюкарката"

Лукс, прекрасни тоалети и бижута, красиви момичета, които танцуват до зори...
Неустоими мъже с чаровни усмивки и опасни намерения...
Лъжи, забулени тайни и скандални разкрития...
Това е Манхатън през 1899 г.


Красавиците Елизабет и Даяна Холанд управляват социалния живот в Манхатън. Или поне така изглежда. Скоро сестрите откриват, че положението им на върха в нюйоркското общество съвсем не е сигурно и бъдещето им е заложено на карта.

Елизабет трябва да избира между дълга към семейството и истинската любов. Момичето, чийто бляскав живот пълни клюкарските колонки на вестниците внезапно изчезва, погълнато от ледените води на Ийст Ривър. Цял Ню Йорк скърби за прелестната девойка. Едни се чудят дали животът по върховете не е изисквал твърде много от нея, или пък някой е имал интерес най-известната дъщеря в Манхатън просто да бъде заличена.

В свят на охолство и лъжи, където външният вид е по-важен от всичко, а прекрачването на социалните норми означава да бъдеш отритнат и забравен, пет момичета водят опасен и скандален живот. Вълнуващото пътешествие в годините на невинността е всичко друго, но не и невинно...

Очаквайте втората книга от поредицата "Живот на върха" – "Клюки".

Ана Годбърсън е родена в Бъркли, Калифорния. Завършила е колежа "Барнард". Живее в Ню Йорк със съпруга си. Повече за нея, както и за книгите от поредицата ЖИВОТ НА ВЪРХА, може да научите на www.theluxebooks.com .

Вижте още