[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Изкуството на свалките: Щуротийки за флиртаджийки

Наличност: На склад

10,00 лв.
Категория:
За деца и юноши
ИЛИ
Изкуството на свалките: Щуротийки за флиртаджийки


Информация

Издател: Слънце
Издадена: 2010
Брой страници: 176
Размер: 13.00x20.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789547421653

Описание

Случвало ли ти се е да размениш поглед с момчето, което отдавна харесваш, но да нямаш смелост да го заговориш? Време е да научиш някои момичешки трикове!
Има повече от един начин да плениш някое момче и да го омотаеш в мрежите си. Но за да успееш, ти трябва да овладееш изкуството на свалките.
Училището по чар отваря врати!
Да можеш да флиртуваш, означава да покажеш на света богинята вътре в теб и да й позволиш да разкрие целия си ослепителен чар. Всичко зависи от теб! Съвършенството идва с практиката. Колкото повече флиртуваш, толкова по-уверена ставаш. А увереността те прави просто неустоима!
Когато става въпрос за флирт, като че ли очите ти са най-силното оръжие. Да погледнеш някого право в очите е много силен и емоционален начин на комуникация.

В книгата "Изкуството на свалките" Кати Хопкинс се въплъщава в образите на четири 15-годишни тийнейджърки, които са най-добри приятелки, и представя нещата през техните очи.
Изи, Неста, Ти Джей и Луси са забавни, щури и непринудени момичета, които са преодолели своята срамежливост и са овладели до изкусност флирта. Тяхната мисия е да споделят наученото и да посъветват останалите.

* Как да станеш по-уверена?
* От друга планета ли са момчетата?
* Как ще познаеш, че Той те харесва?
* Съвместими ли сте?
* А дали е любов?

На всички тези и още куп въпроси четирите приятелки дават отговори, базирани на личен опит.
Лято е и любовта се носи във въздуха... Как да я уловиш ли? "Изкуството на свалките" е твоят пътеводител във флиртуването.


Кати Хопкинс е автор на известната поредица "Приятелки и срещи". Написала е около 50 книги за тийнейджъри, преведени на 30 езика.
Тя живее в Лондон със съпруга си и своите две котки - Емилоу и Отис.
Кати прекарва по-голямата част от времето си, заключена в бараката в дъното на двора, като се преструва, че пише книги. В действителност обаче тя слуша музика, танцува и си разменя имейли със своите приятелки.
От време на време там й правят компания двете й котки, които също се опитват да се изявяват като писатели. Неслучайно, щом Кати ги остави сами, те неведнъж са изтривали части от нейните творби, замествайки ги с техните собствени "котешки" романи. Разбира се, до един написани на древна и мистериозна азбука.

Вижте още