[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Бизнес отвъд ограниченията

Наличност: На склад

18,00 лв.
ИЛИ
Бизнес отвъд ограниченията


Информация

Издател: AMG Publishing
Издадена: 2010
Брой страници: 420
Размер: 14.50x21.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789549696219

Описание

Опитът на един предприемач

Това е първата книга на ексцентричния собственик на Върджин – Ричард Брансън, посветена изцяло на бизнеса. В нея е събран повече от 40-годишен опит в създаването на успешни компании, управление на служители, изграждане на печеливша марка за "начин на живот", защита срещу кризи и извличане на поуки от неуспехите. Всичко това, разказано в типичния за Брансън стил – като съчетава полезното с приятното, работата със забавлението, без правила и наставления, а непринудено, под формата на приятелски разговор, украсен с колоритни истории и чувство за хумор.
Какви качества трябва да притежава човек, за да бъде нает на работа във Върджин? Как Брансън и екипите му се справят с кризите? На какви условия трябва да отговаря една фирма, за да проявява гъвкавост на пазара? Как се започва бизнес в един напълно непознат бранш? Как се създава уважавана от потребителите марка. Кои са предприемачите, на които Брансън се възхищава?
Освен отговорите на всички тези въпроси, ще научите и за едни от най-големите постижения на Върджин като рекордно бързото развитие на компанията за мобилни комуникации Върджин Мобайл. Ще се запознаете с поуките от навлизането на Върджин на пазара с безалкохолни напитки и войната в Кока-Кола. Ще се удивите от амбициозните планове на Върджин Галактик за космически туризъм и подпомагане на изследователската дейност в Космоса. И ще осъзнаете колко важно е за един предприемач непрекъснато да предизвиква себе си и да мисли мащабно. Защото Брансън показва на практика как бизнесът може да се съчетае с най-належащите проблеми на човечеството – опазването на околната среда, овладаването на климатичните промени, бедността и СПИН.

Насладете се на едно динамично и вдъхновяващо пътешествие из дебрите на бизнес, непризнаващ ограниченията!

Книгата е с предговор на Ричард Брансън, посветен на предизвикателствата пред бизнеса в условията на глобална финансова криза.

Може да се интересувате и от следните продукти

Лидерът, който нямаше титла

Лидерът, който нямаше титла

12,00 лв.
Приложен Форекс

Приложен Форекс

16,00 лв.
   

Вижте още