[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Банки, хляб и бомби

Наличност: На склад

18,00 лв.
ИЛИ
Банки, хляб и бомби


Информация

Издател: Дилок
Издадена: 2010
Брой страници: 376
Размер: 14.20x21.40
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789542902010

Описание

"Няма значение дали Джордж У. Буш или Ал Гор ще стане президент - Алъи Грийнспан е шеф на Федералния резерв...", пише Suddeutsche Zeitung преди последните президентски избори в САЩ. Кой е този, който има по-голямо влияние от най-силния човек в света - американския президент? Оскар Лафонтен е знаел за невидимата сила, изпускайки се да каже; "Световната политика се управлява от империя на финансови магнати."

Днешните управляващи несъмнено са хора от икономическите и финансови среди, но истинската причина за тяхното могъщество и възможността да дърпат невидимите нишки на световната история се крие в принадлежността им към тайните общества. Ложите пазят сензационни тайни, някои от тях отпреди хилядолетия. Познаването им дава възможност на глобалистите да разполагат с огромна власт. Интересува ли ви какви познания крият, от вас масоните?

Отговорите на тези и много други деликатни въпроси дава Щефан Ердман в двата тома на "Банки, хляб и бомби". След дългогодишни проучвания, много пътувания по целия свят и няколко изключително ценни откъм информация интервюта с вътрешни хора от описваните среди, в "Банки, хляб и бомби" той разбулва непубликувани досега истини, които показват и подробно обясняват делата на задкулисните играчи в световната история и глобалната им игра в името на Новия световен ред — Световно управление под формата на модерна поробваща държава.

В настоящия том с педантична точност се разкодират задкулисните тайни на тамплиерите, които имат информация за истинската самоличност на Мойсей и Исус и техните потомци и чиято кръвна линия може да се проследи (в том 2) до Джордж У. Буш.

Щефан Ердман изследва не само уникалните аналогични факти между Мойсей и египетския фараон Ехнатон, а и странните съвпадения между Исус и Тутанкамон и изтъква вероятността двамата фараони да са "подправени" от тогавашните книжовници като евреи, което не само ще обърне с главата надолу авраамовите религии, а и за първи път ще обясни смислено противоречията в Стария завет.

В книгата си той разхожда читателя надлъж и нашир през историята, чак до наши дни, и разкрива връзката на древните култури и загадките около личностите на Исус и Мойсей с тайните общества на масоните и илюминатите.

Вижте още