[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Айсбергът на смъртта

Наличност: На склад

11,99 лв.
ИЛИ
Айсбергът на смъртта


Информация

Издател: Бард
Издадена: 2004
Брой страници: 496
Размер: 13.00x20.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 954585507X

Описание

Замразен живот на края на света в най-новия трилър на Джеймс Ролинс, автор на завладяващите приключенски романи “Последната тайна на Земята”, “Кръвта на Сатаната”, “Триъгълникът на дракона” и “Амазония”.


ГРЕНДЕЛ

Дълбоко в северната полярна шапка, издълбана в огромен плаващ остров от лед, се таи секретна база, място на забележителен изоставен експеримент, който би могъл да има неизвестни последици върху планетата. Мозъчният тръст на бившия Съветски съюз, създал преди седемдесет години полярна станция “Грендел”, предпочел просто да се стопи от човешката памет. Но това става невъзможно след като американската изследователска подводница “Полярен страж” неволно се приближава прекалено близко до кухия айсберг... и член от екипажа забелязва вътре в него нещо живо. Нещо, което не би трябвало да е оцеляло.
Откритието разтърва като ядрен взрив разузнавателните служби на две могъщи държави и американски, и руски учени, войници и нищо неподозиращи цивилни се озовават в смъртоносния водовъртеж от тайни, насилие и предателство на “Грендел”. Никакви мерки няма да се окажат прекалено крайни, за да се запази мълчанието и да се попречи на противника да разкрие ужасяващите загадки, заключени зад потопените стени от стомана и лед. Това място никога не е трябвало да бъде откривано. Защото експериментите, провеждани някога там, са замъглили границата между живота и смъртта.

Майсторско съчетание на наука и приключения, напрежение и експлозивен екшън, “Айсбергът на смъртта” е роман, който ще ви държи в ледената си прегръдка от първото изречение до стряскащия край.

Може да се интересувате и от следните продукти

Метеоритът

Метеоритът

16,99 лв.
Шестото клеймо

Шестото клеймо

11,99 лв.
Шифърът на Леонардо

Шифърът на Леонардо

11,99 лв.
Цифрова крепост

Цифрова крепост

16,99 лв.

Вижте още