[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Афганеца

Наличност: На склад

11,99 лв.
ИЛИ
Афганеца


Информация

Издател: Бард
Издадена: 2006
Брой страници: 320
Размер: 12.50x20.00
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 954585

Описание

"Форсайт е всепризнат крал на трилъра!”
Лос Анджелис Таймс

Светът, какъвто е днес, е много страшно място.


Когато до британското и американско разузнаване достига слухът, че Ал Кайда е задействала мащабна терористична операция, те мигновено са готови да предприемат действия - но какви? Нищо друго не им е известно - какво, къде или кога. Нямат източници в Ал Кайда, невъзможно е да внедрят някого. Невъзможно, освен ако...
Афганеца е Измат Хан, затворен от пет години в Гуантанамо бей, бивш талибански командир. Афганеца също е полковник Майк Мартин, двайсет и пет годишен ветеран от военните зони по света - тъмен, жилест мъж, роден и израсъл в Ирак. В опит да предотвратят катастрофата разузнаванията ще се опитат да извършат немислимото - да представят Мартин за доверения Хан.
Необходима е изключителна подготовка, а след това изключителен късмет, тъй като нищо не може да подготви истински Мартин за мрачния и измамен свят, в който е на път да се потопи. Или за ужасните неща, кито ще открие там.

Съчетавайки старателно проучване на фактите с отривисто повествование и сюжети, извадени сякаш от водещите заглавия по новините, Форсайт ни показва света по начин, достижим за малцина.

Вижте още