[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Adobe Photoshop CS4 – Официален учебен курс

Наличност: На склад

24,95 лв.
ИЛИ
Adobe Photoshop CS4 – Официален учебен курс


Информация

Издател: СофтПрес
Издадена: 2009
Брой страници: 448
Размер: 16.50x23.50
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789546859044

Описание

Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен
начин за усвояване на Adobe Photoshop CS4


 Classroom in a Book - световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe.


Classroom in a Book предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение - официален учебен курс от Adobe Systems Inc, разработен от експертите на Adobe и използван в собствените им учебни зали и лаборатории.


 14-те урока на Adobe Photoshop CS4 Официален учебен курс разглеждат основните и усъвършенстваните техники във Photoshop, която е най-добрата световна програма за редактиране на изображения. Научете се да ретуширате цифрови фотографии, да работите със слоеве и маски, да навигирате в работното пространство, да подготвяте изображенията за показване на екран или отпечатване и изследвайте най-новите функции. Множество съвети и техники, допълнителни упражнения “за домашно” и уроците стъпка по стъпка ще ви помогнат бързо да се превърнете в професионален потребител на Photoshop.


 От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга
Програмата Adobe Photoshop CS4 (по възможност ползвайте Extended) за Windows или Mac OS. (Тази програма не е включена в CD.)


 Включва CD с файлове - приложения към уроците и още много полезна информация.е разработил естествен метод за възстановяване на зрението чрез лесни упражнения за очите – без никакви допълнителни разходи, без скъпи уреди и прегледи, без манипулации.

Вижте още