[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.Adobe Flash CS3 Официален учебен курс

Наличност: Не е налично

25,00 лв.
Adobe Flash CS3 Официален учебен курс


Информация

Издател: СофтПрес
Издадена: 2008
Брой страници: 336
Размер: 16.50x23.50
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789546857125

Описание

Включва изучаване на Flash CS3 Standard и Professional и 17 учебни филма!


 Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен начин за усвояване на Adobe Flash CS3


 Classroom in a Book – световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe. Classroom in a Book предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение – официален учебен курс от Adobe Systems Inc, разработен от експертите на Adobe и използван в собствените учебни зали и лаборатории на Аdobe.


 Единадесетте урока в „Adobe Flash CS3 Professional - Официален учебен курс” покриват ключовите умения при работа с Adobe Flash – най-разширената авторска среда за създаване на разнообразно интерактивно съдържание. Ще научите как да анимирате символи, да редактирате времедиаграмата, да работите със статичен и динамичен текст, да импортирате видео и звукови файлове и да персонализирате компоненти. Научете и какви са новите възможности във Flash CS3, сред които са ActionScript 3.0 и импортирането на файлове от Illustrator. Множество съвети и техники, допълнителни упражнения “за домашно” и компактни специализирани учебни материали ще ви помогнат бързо да се превърнете в професионален потребител на Flash. Можете да проследите книгата от началото до края й или да преминете само тези уроци, които ви интересуват.


 Разберете как да разработвате завладяващи проекти на Flash, да импортирате видео и звукови файлове, да създавате интерактивни бутони и да анимирате символи. Използвайте ActionScript 3.0, за да разширите функционалността на Flash.


 От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга: самият софтуер Adobe Flash CS3 Professional за Windows или за Mac OS.


 Включва CD с файлове към уроците и  учебни филми.

Вижте още