[Close]
[Close]

Лекарство за душатаНямате продукти в кошницата.ActionScript 3 с шаблони за дизайн – Професионално издание

Наличност: На склад

20,00 лв.
ИЛИ
ActionScript 3 с шаблони за дизайн – Професионално издание


Информация

Издател: СофтПрес
Издадена: 2009
Брой страници: 368
Размер: 16.50x23.50
Корица: Мека
Език: Български
ISBN: 9789546858139

Описание

В ръцете си държите ценно ръководство за шаблоните за дизайн и незаменим източник за употребата на мощните техники на ActioScript 3! Ще научите как да изграждате по-ефективни приложения – от началото до етапа на тестване – и да използвате конкретни шаблони за опростяване на дизайна им. Ще създавате по-гъвкави и мащабируеми приложения, ще усъвършенствате съществуващите системи и дори ще комуникирате по-ефикасно с другите разработчици.


 


Много книги се ограничават само до запознаването с базовия синтаксис, но настоящото професионално ръководство ви учи да определяте какво да бъде част от даден клас и ви обяснява връзките между класовете. Ще получите опростени напътствия, с чиято помощ кодът ви ще бъде гъвкав и ще можете лесно да правите промени, без да се налага да започвате всичко отначало. Освен това книгата е пълна с работещи примерни приложения.


 


Ето само някои от техниките за шаблони за дизайн, които ще научите:  • Използване на шаблона Decorator за създаване на нови типове обекти по време на изпълнение чрез комбиниране на един или повече обекти-обвивки.

  • Опростяване на сложната йерархия от структури с помощта на шаблона Composite.

  • Търсене на сложни текстови шаблони чрез регулярни изрази.

Вижте още